گوناگون

سس سیر خانگی ؛ طعمی غلیظ ، معطر و همه کاره برای ارتقای هر غذا + روش تهیه

سس سیر از آن طعم‌دهنده‌هایی است که بافت خامه‌ای و عطر ویژه‌اش هر غذای ساده‌ای را حرفه‌ای و خوش‌خوراک می‌کند. تنها با چند ماده اولیه، می‌توان سسی ساخت که کنار مرغ، پاستا، سیب‌زمینی یا سالاد، مثل امضای یک شف عمل کند.
گردآوری: کلبه سرگرمی
شما چه نظری دارید؟ دیدگاه خود را در سایت کلبه سرگرمی بنویسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا