گوناگون

چگونه مربای زرشک خوش‌رنگ درست کنیم؟ قرمز ، شفاف و خوش طعم + فوت و فن

مربای زرشک از اون مرباهای خاص و ایرانیه که وقتی درستِ درست دربیاد، رنگ قرمزش چشم‌گیر میشه و طعم ترش‌مَلسش کنار نون تازه واقعاً می‌چسبه. اما این مربا کمی حساسه؛ اگر شکر زیاد بشه شکرک می‌زنه، اگر حرارت بالا بره تیره میشه و اگر درست خیس نخورده باشه تلخی می‌ندازه.
گردآوری: کلبه سرگرمی
شما چه نظری دارید؟ دیدگاه خود را در سایت کلبه سرگرمی بنویسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا