یک سوپ خوش عطر پاییزی که بچه ها نمی توانند از آن دل بکنند

در روزهای خنک پاییزی هیچ چیزی مثل بوی وسوسه انگیز یک سوپ پاستای گرم و خوش عطر نمی تواند حال و هوای خانه را عوض کند. این سوپ پاییزی رنگارنگ با ترکیبی از پاستا، سبزیجات تازه و ادویه های معطر هم مقوی و پر خاصیت است و هم انتخابی عالی برای خانواده هایی که به دنبال یک وعده سبک و سالم هستند.
همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: اگر کودکانی در خانه دارید که با انواع غذاهایی که درست می کنید کنار نمی آیند اما عاشق پاستا هستند، سوپ پاستا می تواند نجات بخش شما باشد؛ غذایی ساده، خوش طعم و پر از عشق که لبخند را دوباره به سفره پاییزی تان بر می گرداند. در ادامه با ما همراه باشید تا این خوشمزه جذاب را درست کنیم.
بیشتر بخوانید:
پاستا فتوچینی با سس گوجه ، سیر و فلفل کبابی + روش تهیه
مواد اولیه
ماکارونی صدفی ۲ لیوان
سینه مرغ متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
هویج ۲ عدد
سبزی های معطر (نعناع، جعفری و گشنیز) یک چهارم پیمانه
آبلیموی تازه ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۳ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کره آب شده ۳ قاشق غذا خوری
رزماری تازه ۱ شاخه (در صورت نداشتن رزماری تازه از خشک آن استفاده کنید)
کرفس تازه خرد شده ۱ پیمانه
آویشن تازه ۱ شاخه(در صورت نداشتن آویشن تازه از پودر آن استفاده کنید)
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ و هویج را به شکل نگینی و ریز خرد کنید. پیازچه ها را نیز حلقه ای خرد کنید.
یک حبه سیر را نیز له کنید.
در یک قابلمه کمی کره را ذوب کنید و دو قاشق روغن زیتون اضافه کنید.
پیازچه ها را به همراه سیر له شده، سینه مرغ، هویج و کرفس خرد شده در کره و روغن تفت دهید. نمک، فلفل سیاه، پودر گشنیز، یک شاخه رزماری و یک شاخه تازه آویشن نیز از همان ابتدا به ترکیب اضافه کنید و همراه با مواد تفت دهید. کلا زمان تفت دادن ۳ دقیقه بیشتر نشود.
حالا ۳ لیوان آب مرغ به ترکیب اضافه کنید. اگر آب مرغ در اختیار نداشتید می توانید آب جوش بریزید و استاک گوشت مرغ به آن اضافه کنید.
در این فاصله پاستا را در ظرفی جداگانه با نمک بپزید و آبکشی کنید و بعد از پختن سبزیجات و گوشت، ۱۰ دقیقه آخر پخت سوپ به آن اضافه کنید و چند باری هم بزنید که پاستاها به هم نچسبد. حواستان باشد پاستا نباید زیاد روی حرارت بماند چون حالت خمیری پیدا می کند و سوپ را خراب می کند.
۵ دقیقه آخر آب لیموی تازه در سوپ بچکانید و تست نمک بگیرید.
در صورت دلخواه می توانید سس گوجه فرنگی تند هم همان ۵ دقیقه آخر اضافه کنید.
نکات طلایی
می توانید در صورت دلخواه به سوپ تان کمی خامه هم بزنید که طعم خاص و خوشمزه ای به آن می دهد. اگر قصد دارید خامه اضافه کنید باید سس گوجه فرنگی تند را حذف کنید.
به جای مرغ می توانید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
شما در این سوپ از هر سبزیجاتی که بخواهید می توانید استفاده کنید و محدودیتی در این مورد وجود ندارد به عنوان مثال می توانید از پیاز به جای پیازچه یا ترکیب هر دو با هم استفاده کنید، یا اینکه از قارچ، جعفری، نخود فرنگی، فلفل دلمه ای یا هالوپینو(حواستان باشد این فلفل بسیار تند است و باید به مقدار خیلی کمی در سوپ استفاده کنید)، کمی زنجبیل تازه یا سیب زمینی استفاده کنید.
گردآوری: کلبه سرگرمی
شما چه نظری دارید؟ دیدگاه خود را در سایت کلبه سرگرمی بنویسید.






