سرگرمی

آیا افزودن نمک به قهوه برای سلامتی بی خطر است؟

کارشناسان می‌گویند که افزودن نمک به قهوه می‌تواند خطرات جدی برای سلامت داشته باشد؛ اتفاقی که چند وقتی می‌شود در میان علاقمندان این نوشیدنی محبوب رایج شده است. افراد معمولاً این کار را به این دلیل انجام می‌دهند که معتقدند نمک باعث می‌شود قهوه شیرین‌تر شده و در نتیجه می‌توانند قند کمتری مصرف کنند.

این نوشیدنی بهترین جایگزین قهوه است؟ پیشنهاد دانشمندان پس از کشف خطر نابینایی

دکتر الینور برایانت، روان‌شناس، می‌گوید:

نمک باعث تقویت طعم‌ها می‌شود و با کمتر کردن حس تلخی کافئین، گاهی قهوه را شیرین‌تر می‌کند.

با وجود اینکه برخی از مردم بر این باورند که اضافه کردن نمک مفید است و می‌تواند جایگزین شیرین‌کننده‌ها شود و مصرف قند را کاهش دهد، اما هیچ شواهد علمی‌ خاصی وجود ندارد که ثابت کند افزودن نمک به قهوه از خواص ویژه‌ای برخوردار است.

در واقع، افزایش منظم مصرف نمک از این طریق می‌تواند مضر باشد، به‌خصوص برای افرادی که روزانه چند فنجان قهوه می‌نوشند.

این روان‌شناس از دانشگاه بردفورد همچنین می‌گوید شیوه‌ای که هر فرد قهوه‌اش را می‌نوشد تا حد زیادی به عوامل ژنتیکی برمی‌گردد:

این مسئله تا حد زیادی به ژن‌های غالب و مغلوبی مربوط می‌شود که در درک طعم نقش دارند. یا از بدو تولد به طعم‌های تلخ علاقمند هستید یا هیچ گرایشی ندارید.

بسیاری از افراد به‌تدریج به طعم‌های تلخ خو می‌گیرند، اما کسانی که قهوه‌شان را دست‌کاری می‌کنند، در واقع با ایجاد یک تغییر جزئی در طعم، آن را مطابق سلیقه خود دلپذیرتر می‌سازند.

در همین حال، شرکت سازنده دستگاه‌های قهوه فیلیپس هم اعلام کرده است:

سفارش‌های پیچیده در قهوه چیز تازه‌ای نیست، اما این مُد جدید نشان می‌دهد که طرفداران قهوه تغییر طعم‌ها را به سطح کاملاً جدیدی رسانده‌اند.

قهوه

چرا قهوه معده بعضی افراد را به هم می ریزد؟

گردآوری: کلبه سرگرمی
شما چه نظری دارید؟ دیدگاه خود را در سایت کلبه سرگرمی بنویسید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا