کیک ماسالاتی؛ کیک مدرن و خوشمزه با عطر و طعم ادویه ماسالا
کیک ماسالاتی نوعی کیک خوشبافت و خوشمزه با عطر و طعم ادویه ماسالا است که دستور پخت آسانی دارد.
به گزارش همشهری آنلاین،کیکها ازجمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و… تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادیها بزنید با دنیای متنوعی از کیکهای میوهای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و… روبه رو میشوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است.
فرارو نوشت ؛ کیک ماسالاتی نوعی کیک مدرن و بسیار خوشمزه و خوشعطر و بو است که ادویه ماسالا از مواد اصلی تشکیلدهنده آن است. اگر به درست کردن کیکهای جدید و خوشمزه علاقه دارید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک ماسالاتی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک ماسالاتی
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۳۰۰ گرم
روغن مایع: ۱۱۵ گرم
آرد سفید قنادی: ۳۰۰ گرم
بکینگپودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
ادویه ماسالا: ۱ قاشق چایخوری سرپر
باترمیلک: ۲۵۰ گرم (۲۵۰ گرم شیر + ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید)
مواد لازم برای درست کردن ادویه ماسالا
پودر دارچین: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
پودر هل سبز: ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: ۱ قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی: یک دوم قاشق چایخوری
پودر بادیان ستارهای: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک ماسالاتی
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا تخم مرغها را همراه با شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود.
در مرحله بعد وانیل و روغن را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. حالا آرد، بکینگپودر و ادویه ماسالا را که از قبل با هم مخلوط کردهاید، کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شود.
در آخر باترمیلک را مرحله به مرحله و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک آرام از یک جهت هم بزنید. حالا قالب موردنظرتان را انتخاب کنید و کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردهاید، بگذارید تا کیک بپزد.
بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید تا کیک خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید. برای سرو کیک میتوانید از خامه فرم گرفته استفاده کنید.
کیک را به دو دایره مساوی برش بزنید. خامه فرم گرفته را روی یک لایه بریزید و لایه بعدی را روی آن قرار بدهید.
روی کیک هم مقداری خامه فرم گرفته بریزید یا با ماسوره اطراف کیک را گل بزنید. در آخر مقداری پودر دارچین روی کیک الک کنید و نوش جان.
گردآوری: کلبه سرگرمی
شما چه نظری دارید؟ دیدگاه خود را در سایت کلبه سرگرمی بنویسید.